2018-01-24 13:17:59• hírek • (x)

Gyerekruha rendelés - jótékony megoldás a szülőknek

A kicsik esetében nagy kérdés, honnan és hogyan szerzünk be annyi ruhát, amennyire szezonról szezonra szükség van. Sokszor még egy évszakon belül, pár hónap alatt is képesek annyit nőni a gyerekek, hogy nagyobb méretet kell beszerezni a téli vagy nyári holmikból.

Csak a babának mindegy, mi van rajta


Mivel mindenki szereti a csemetéit szépen öltöztetni, és a nagyobbacskáknak már egyáltalán nem mindegy, mit vesznek fel, ezért a legtöbben jó minőségű ruhákat keresünk. Méghozzá olyan áron, hogy ne roppanjon meg a család költségvetése egy-egy garnitúra váltástól.


Mivel intenzív igénybevételnek vannak kitéve ezek a ruhadarabok - nincs olyan kiskorú, akire hatással lenne a szülői kérés, hogy ‘vigyázz a ruhádra’ - ezért az anyagnak, a varrásnak igencsak stabilnak kell lennie.


Bár nagy divat a ruhák csereberéje, aki látott már egyetlen szánkózással lenyúzott sínadrágot, az tudja, a gyerekruhák öröklése sokszor nem több egy szép álomnál. A cipők átörökítése pedig a gyerekorvosok szerint nem is egészséges.


Kihagyhatatlanok épp ezért a gyerekruha akciók, amelyek lehetővé teszik, hogy kedvező áron hozzájussunk a szükséges darabokhoz. Sokszor ilyenkor ‘végigsöpörnek’ a szülők a gyerekruha osztályokon, és igyekeznek mindent beszerezni - netán még jövőre is.


Ez utóbbival azonban érdemes vigyáznunk, mivel nem igazán tudjuk kiszámítani, mekkorát nő csemeténk egy év alatt. A növekedés ugyanis néha minden előzetes elképzelést felülmúl - erről a kamaszok szülei sokat tudnának beszélni.

 

A gyerkőcöknek a ruha nem ajándék


A gyerekekkel való vásárlás tartogat meglepetéseket. A piciknek egy-egy pláza túl sok ingert jelent, és előbb-utóbb túlfáradnak. A következmények ismertek minden szülőnek, sőt minden jelen levő felnőttnek.


A kicsit nagyobbak nem szívesen hagyják annyiban, hogy a szülők praktikus szempontok alapján válasszanak, szeretnék érvényesíteni a saját akaratukat. Ami általában azt jelenti, hogy tökéletes számukra a nem vízálló dzseki, ha fiúk esetében Hulk vagy Superman, lányok esetében Elza (a Jégvarázsból) látható rajta. 


A csemetékkel való ruhaválasztáshoz ideális lenne egy mediátor jelenléte, hogy ne torkolljon az esemény konfliktusba, de ez sajnos nem megoldható.


Sokkal pihentetőbb lehet az online áruházból való rendelés. Ennek során magunk kattingatjuk össze, mire van szükségünk. Akár otthon a fotelből is meg tudjuk ezt ejteni, az időráfordítás pedig minimális.


Nemcsak a hideg hónapok ruházatát tudjuk beszerezni a szezon végi akciók révén. Rengeteg olyan darab kerül terítékre, mikor kiárusítják a téli darabokat, amelyek tökéletesen használhatóak akár egész tavasszal. Ilyenek az átmeneti dzsekik, vékonyabb nadrágok, pulóverek, de akár a pólók is, amelyek gond nélkül hordhatók, amíg csak kicsinek nem bizonyulnak. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: